Elaboració del pa

Per elaborar el nostre pa necessitem un mínim de tres dies:

El primer dia fem el refresc del nostre ferment natural, que ja té una història de 8 anys d’antiguitat.

El segon dia fem la massa. Aquesta massa després de fer la seva prèvia fermentació amb bloc, passa posteriorment a ser formada i a fermentar.

El tercer dia, després d’haver fermentat 24 hores, fem la cocció de tot el producte amb forns de sola, el que ens dona un desenvolupament del producte molt important, una regularitat absoluta i sobretot un cruixent espectacular.

Els punts diferencials del nostre producte envers als demés del mercat:

Amb les fermentacions aconseguim  potenciar al màxim les propietats organolèptiques del producte: més aroma, sabor, cruixent i una caramel·lització molt  important.

La caramel·lització ens dóna una major conservació de producte, ja que es crea una capa molt més impermeable per  mantenir la humitat interna i evitar que entri la humitat exterior.

El cruixent és una de les propietats a destacar dels nostres pans, així com el punt d’acidesa; aquesta darrera propietat és potenciada per  les 24 hores de fermentació. Aconseguim una acidesa làctica molt suau, gens agressiva i molt aromàtica que alhora també potencia la conservació del producte.