Enviaments

Les comandes es poden fer a través de la botiga 7 dies a la setmana les 24 hores i s’envien a domicili per missatger.

Les comandes es preparen setmanalment: dilluns és el darrer dia per fer comanda. Dimarts i dimecres al matí preparem el pa. Dimecres al migdia preparem cada comanda amb tots els productes demanats i surt de les nostres instal·lacions (enviament per missatger).

Pots triar entre enviament a domicili o enviament a una oficina de correus. També pots demanar de recollir la comanda a botiga.

Preparació de comandes

Enviament a domicili EXPRÉS (zona Barcelona)

L’empresa de missatgeria recull les comandes dimecres a les 12h i les entrega entre les 16h i les 19:30h del mateix dia.

És un servei disponible només a les següents poblacions de l’àrea de Barcelona:

Enviament a domicili 24H (Espanya peninsular*)

*excepte la zona de Barcelona que repartim dimecres (Enviament a domicili EXPRÉS).

L’empresa de missatgeria recull les comandes dimecres a les 12 i les entrega dijous al llarg del matí fins les 14h. Pots fer el seguiment de l’estat de l’enviament.

Recollida a OFICINA DE CORREUS (Espanya península)

L’empresa de missatgeria recull les comandes dimecres a les 12 i les diposita a l’oficina de correus que triïs. Pots anar a recollir la comanda a partir de dijous. Consulta a partir de quina hora està disponible a l’enllaç de seguiment de l’estat de l’enviament.

El preu de l’enviament s’afegeix a l’apartat de “Finalitzar compra” quan introdueixes l’adreçapot variar en funció del nombre de caixes que la botiga detecta segons la compra.

Per a compres superiors a 40€ l’enviament és gratuït.

Realització de comandes

Elaboració del pa, preparació i enviament de comandes

Recepció prevista de comandes a domicili (dimecres tarda o dijous en funció de la ubicació)