Enviament a domicili

Les comandes es poden fer a través de la botiga 7 dies a la setmana les 24 hores i s’envien a domicili per missatger.

Les comandes es preparen setmanalment: dilluns és el darrer dia per fer comanda. Dimarts i dimecres al matí preparem el pa. Dimecres al migdia preparem cada comanda amb tots els productes demanats i surt de les nostres instal·lacions (enviament per missatger).

La comanda té l’arribada prevista al domicili d’entrega indicat dimecres tarda o dijous, en funció de la zona. A la cistella i a l’apartat de finalitzar compra indica si arribarà dimecres o dijous (en funció del codi postal).

Si fas la comanda dilluns es produeix i envia la mateixa setmana (dimecres tarda/dijous). Si la fas entre dimarts i diumenge es produeix i envia la setmana següent (dimecres tarda/dijous).

Els enviaments es realitzen a totes les poblacions d’Espanya via missatgeria exprés 24 hores excepte a les Illes Balears, Illes Canàries, Ceuta i Melilla, on no està disponible el servei de botiga en línia.

El preu de l’enviament s’afegeix a l’apartat de “Finalitzar compra” quan introdueixes l’adreçapot variar en funció de la zona d’enviament i el nombre de caixes.

Per a compres superiors a 40€ l’enviament és gratuït.

Realització de comandes

Elaboració del pa, preparació i enviament de comandes

Recepció prevista de comandes a domicili (dimecres tarda o dijous en funció de la ubicació)